Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 24 september 2011    Evangelie van 2011-09-24
begintijd09:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelRock Solid Trainingsevent Woerden
beschrijving

Ben jij tienerleider binnen jouw parochie? Houd je van een enorme dosis humor, gekke spelletjes maar ook van praten over het geloof? Dan is Rock Solid wat voor jouw parochie!

Wat is Rock Solid Rooms Katholiek?
Rock Solid Rooms Katholiek is een totaalpakket van clubprogramma’s, trainingen en begeleiding.De clubprogramma’s zijn eigentijds en missionair en sluiten helemaal aan bij waar tieners mee bezig zijn. Het kant-en-klare materiaal helpt tienerleiders om allerlei thema’s waar tieners mee bezig zijn op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Denk aan thema’s als vriendschappen, presteren, grenzen, emoties enz. Ieder Rock Solid-programma kenmerkt zich door snelheid, korte spellen, creatieve discussievormen, een preek van de week, een reflectiemoment en stevige kost voor tieners die daaraan toe zijn.

Tienerleiding belangrijk
Maar het zijn niet alleen de programma’s die leiden tot succesvol tienerwerk. Als tienerleider ben jij ontzettend belangrijk en daarom investeert Youth for Christ (YfC) ook in begeleiding en training. Jij als leider bent degene die een relatie aangaat met tieners. En daar komen praktische vaardigheden bij kijken zoals actief luisteren, aansprekend vertellen en grenzen aangeven.

Heb je interesse?
Wil je dat jouw parochie een plek is waar tieners God beter leren kennen? Youth for Christ organiseert 24 september het (gratis) YfC|Trainingsevent in Woerden. Een dag met inspirerende sprekers, plenaire sessies en boeiende workshops. Jaarlijks komen hier meer dan 750 jeugdleiders. Het is een laagdrempelige trainingsdag waarop je kunt kennismaken met de producten van Youth for Christ, waaronder Rock Solid Rooms Katholiek.

Waar: Minkema College, Steinhagenseweg 3a, Woerden
Wanneer: 24 september – 09.30 tot 17.00 uur
Kosten: deelname is gratis, voor de catering vragen wij € 12,50
Opgave: www.yfc.nl/kerk/contact/digitale-programmas/opgave-trainingsevent

info

www.yfc.nl/kerk

locatieMinkema College, Steinhagenseweg 3a
plaatsWoerden (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl