Vandaag is dinsdag 15 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 2 juli 2011    Evangelie van 2011-07-02
(Onbevlekt Hart van Maria)
begintijd11:00 uur
eindtijd11:30 uur
 titelGebedsdienst voor FC Den Bosch
beschrijving

Supporters en spelers van FC Den Bosch gaan zaterdag 2 juli naar de Sint-Jan voor een speciale gebedsdienst voor hun club.

De fans hebben pastoor Chris van Beurden uit Den Dungen bereid gevonden die dienst te leiden. De pastoor is een van de trouwe FCDB-liefhebbers. Dat de club bij haar intocht vanaf de Bossche Broek niet voorbij gaat aan de kathedraal, vindt hij "hartverwarmend". Bij de gebedsdienst die ongeveer een kwartier duurt zal hij een koppeling maken tussen het clublied "Met heel m’n hart hou ik van jou" en het geloof. Aan het einde zal de pastoor samen met de spelers een kaarsje aansteken bij de Zoete Moeder van ’s-Hertogenbosch.

De bekende Bossche zanger Jack van Raamsdonk zal twee nummers in de Sint Janskathedraal ten gehore brengen.

info

www.johannesevangelist.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl