Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 25 juni 2011    Evangelie van 2011-06-25
begintijd12:30 uur
 titelZending twee pastoraal assistenten
beschrijving

Op zaterdag 25 juni zullen Arold Driessen uit Aalst en Minke Bozuwa uit Eindhoven van monseigneur Hurkmans tijdens de Eucharistieviering van 12.30 uur in de kathedrale basiliek Sint Jan Evangelist de zending als pastoraal assistent ontvangen.

Liturgie en diaconie
Beide personen zijn in september 2007 te Aalst aan hun vierjarig vormingstraject tot Pastorale Assistentie begonnen. De eerste twee jaar namen zij – samen met een grote groep medeparochianen - deel aan de diocesane geloofscursus. Daar zij al jarenlang als vrijwilliger actief waren in de parochie en de toekomst van de parochie hen zeer ter harte gaat, besloten ze het vormingstraject voort te zetten in ’s-Hertogenbosch. Ze namen deel aan de pastorale cursus ‘Geloven in groei’ waarbij Arold Driessen de richting van de liturgie koos en Minke Bozuwa voor de diaconie.

info

www.bisdomdenbosch.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl