Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 26 juni 2011    Evangelie van 2011-06-26
begintijd11:00 uur
 titelSuitbertusdag
beschrijving

We zijn één parochie geworden en dat willen we vieren en laten zien met een Suitbertusdag.

Er is een Openluchtviering (mocht het slecht weer zijn dan wordt het een tentviering) op zondagmorgen 26 juni in het Plantsoen in Buren.

Op deze zondagmorgen zijn alle kerken in onze parochie gesloten, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar Buren te komen.

De viering begint om 11.00 uur. We willen uit de verschillende koren twee grote koren vormen die zullen zingen. Voor de kinderen zal er kinderwoorddienst zijn.

Na de viering is er een kopje koffie of thee met iets lekkers en een belegd broodje.
’s Middags zijn er verschillende leuke en inhoudelijke workshops. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden: er zullen workshops zijn voor kinderen, voor jongeren en voor volwassenen!

Het middagprogramma zal rond half vier afgelopen zijn.

Voor de mensen die daarna nog willen blijven eten zal er een maaltijd worden verzorgd door de jongeren die naar de wereldjongerendagen gaan. De opbrengst van deze maaltijd zal ten goede komen aan de wereldjongerendagen.

info

www.suitbertusparochie.nl/site/nieuws/327-suitbertusdag--zondag-26-juni-.html

locatiePlantsoen
plaatsBuren
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl