Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 23 juni 2011    Evangelie van 2011-06-23
(Sacramentsdag)
begintijd20:00 uur
eindtijd23:30 uur
 titelNightfever Enschede - Tickets to Heaven!
beschrijving

De vakantietijd komt eraan en vandaar dat Nightfever in Enschede iedereen de reis van zijn leven wil aanbieden: Tickets to Heaven! Nightfever wil vooral jongeren uitnodigen om het ticket te verzilveren in de St. Jacobuskerk, een plaats waar hemel en aarde elkaar raken en waar de reis van je leven kan beginnen op donderdagavond 23 juni.

Enschede beleeft hiermee de primeur van het bijzondere jongeren evenement Nightfever. De avond vindt plaats in de St. Jacobuskerk aan de Oude markt, donderdag 23 juni tussen 20:00 en 23:30.

Om 20.00 wordt begonnen met een Jongeren Eucharistieviering (iedereen welkom) met live muziek van “All Together”. Daarna zijn er gedurende de avond onder andere gesprekken en uitnodigingen op straat, meditatie, muziek en de mogelijkheid om een (gratis) kaars aan te steken en te genieten van de heel bijzondere sfeer in en rondom de St. Jacobuskerk: een waardig vertrekpunt voor de reis van je leven!

Nightfever, is het beste te beschrijven als een mix tussen Taizé en de Wereld Jongeren Dagen: een positieve, vernieuwende manier om jongeren kennis te laten maken met God. Enige jaren geleden begonnen in Duitsland, heerst er ondertussen in tientallen steden in Europa Nightfever. Na een aantal zeer succesvolle Nightfever avonden in Oldenzaal met honderden bezoekers is dit de eerste keer dat Nightfever Twente “on tour” is.

info

www.nightfever-online.nl

locatieSt. Jacobuskerk, Oude markt
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl