Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 21 juni 2011    Evangelie van 2011-06-21
begintijd11:00 uur
 titelLourdes bezoekt Nederland - persconferentie
beschrijving

Aandacht voor het heiligdom van O.L. Vrouw van Lourdes. Dat is de bedoeling van een persconferentie die op dinsdag 21 juni om 11.00 uur in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Voor de eerste keer zal Franse delegatie naar Nederland komen om uitleg te geven over de bedevaartsplaats.

Genezingen
Dokter Alessandro de Franciscis, directeur van het Bureau van de medische vaststellingen van Lourdes en belast met de dossiers van de genezingen, maakt onderdeel uit van de delegatie. Hij wordt vergezeld door de Nederlandstalige Belgische pater Mark Kemseke van het bedevaartsoord.

Bisdom 's-Hertogenbosch naar Lourdes in 2012
De persontmoeting wordt gefaciliteerd door de Vereniging voor Nationale Bedevaarten, de reisorganisatie voor onder andere de Romereis in 2009 en de bedevaart naar Trier-Echternach dit jaar. In 2012 staat voor het Bisdom van ’s-Hertogenbosch een diocesane bedevaart naar Lourdes op het programma.

Lees verder
Lourdes is de grootste katholieke bedevaartplaats in Frankrijk die jaarlijks door duizenden Nederlandse pelgrims bezocht wordt.

info

Contact - Joël Luzenko
+33 (0) 5 62 42 78 01
communication.ndl@lourdes-france.com
www.lourdes-france.org

locatieFranciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl