Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 26 juni 2011    Evangelie van 2011-06-26
begintijd09:30 uur
 titelSacramentsprocessie Zuienkerke (B)
beschrijving

Sacramentsprocessie St-Michiel Zuienkerke.

Programma

9.30 uur Heilige Mis
10.15 uur Rondgang Processie

Naar jaarlijkse traditie gaat ook dit jaar de Heilig Sacramentsprocessie uit in Zuienkerke. Tijdens de voorstelling van de tweedaagse en de Meetkerkse Moeren tocht, werd ook de processie voor dit jaar voorgesteld. Deze gaat door op 26 juni 2011. Dit is ook de kermis zondag voor Zuienkerke. Het processie comité wenst voor deze dag mooi weer en vele mensen die meegaan in de processie en zeker ook vele toeschouwers. Ze lanceren hierbij ook een oproep dat vrijwilligers die wensen mee te stappen in deze Zuienkerkse processie, nog steeds hun naam kunnen opgeven aan Mevr. Marieanne Deloddere. – Tel. : 050 / 41 91 30 -- e-mail : marieanne.deloddere@telenet.be .

Na de processie wordt een straat barbecue ingericht door het feest commité, met medewerking van het gemeentebestuur en Café Het Boldershuis.

info

Mevr. Marieanne Deloddere
050 / 41 91 30
marieanne.deloddere@telenet.be

locatie
plaatsZuienkerke (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl