Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 19 juni 2011    Evangelie van 2011-06-19
(Heilige Drieëenheid / Vaderdag (NL))
begintijd13:30 uur
eindtijd20:00 uur
 titelTwaalfde oecumenische jongerenvoettocht
beschrijving

Zondag 19 juni vindt voor de twaalfde keer een oecumenische jongerenvoettocht plaats, van Heenvliet naar Brielle. Alle jongeren tussen de 12 en 30 jaar zijn van harte welkom om de tien kilometer van de Hervormde Kerk van Heenvliet naar de Bedevaartskerk in Brielle samen af te leggen.

Programma

13:30 uur verzamelen in de Hervormde Kerk in Heenvliet
14:00 uur inleiding door dominee Ineke Zuurmond
14:30 uur begin van de wandeling langs de Brielse Maas
17:30 uur viering in de Bedevaartskerk in Brielle rond het thema
18:30 uur maaltijd bij de Bedevaartskerk
20:00 uur einde

kosten: eigen bijdrage van minimaal € 5 per persoon

Een van de moeilijkste dingen is om schuld te bekennen. Ook voor christenen. Bovendien zijn christenen in de loop van de geschiedenis ook aan elkaar schuldig geworden. Kijk maar naar wat er allemaal tussen katholieken en protestanten is gebeurd. Toch heeft de kerk daarin juist een bijzondere opdracht. Want Jezus heeft als eerste gave van de heilige Geest de vergeving van de zonden aan zijn apostelen toevertrouwd. We stellen ons daarom de vraag hoe dat bij ons zit:Wat betekent het om elkaar te vergeven. En wat heeft God daarmee van doen?

info

Pastor Huub Flohr
(079) 316 30 44 (9.00-12.30 uur)
h.flohr@hnpz.nl

locatieHervormde kerk in Heenvliet naar de Bedevaartskerk in Brielle
plaatsHeenvliet (Zuid-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl