Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdonderdag 2 juni 2011    Evangelie van 2011-06-02
(Hemelvaartsdag)
begintijd06:30 uur
 titelDauwtrappersmis in Hertme
beschrijving

Zoals voorbijgaande jaren zal er op Hemelvaart morgen om 6.30 uur weer een viering gehouden worden in het Openluchttheater te Hertme. (Neem eventueel  een kussentje mee omdat in de vroege morgen de zitplaatsen koud kunnen zijn).

Pater L Calis zal de H. Mis celebreren zijn en het parochiekoor van Zenderen ondersteunt de zang .

Dit jaar wordt er gevierd met op de achtergrond het decor van de passiespelen, welke de daarop komende avonden gespeeld wordt. Nadien is er gelegenheid om iets warms te drinken in de kantine en ontmoeting.

info

www.openluchttheaterhertme.nl

locatieOpenluchttheater, Hertmerweg 31
plaatsHertme
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl