Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 10 t/m maandag 13 juni 2011    Evangelie van 2011-06-10
 titel2e Mariapoli Focolarebeweging
beschrijving

Mariapoli 2011

In juni vinden weer de jaarlijkse ontmoetingdagen van de Focolarebeweging plaats. Dagen voor iedereen, jong en oud, om te ontdekken hoe mooi het is om in christelijke eenheid en in broederschap met iedereen te leven.

Thema dit jaar: 'De rode draad'

Een fascinerend plan, voor mij en voor jou, voor hem en voor haar. Voor de mensheid. Wie ben ik? Wat is de rode draad in mijn leven? Hoe ziet God mij en wat is de bedoeling met mij? En met mijn gezin? Met mijn vrienden, met mijn werk? Wat is mijn antwoord?

info

(030) 26 40 202
(030) 750 83 26
www.focolare.nl

organisatieFocolarebeweging
locatieDe Beukenhof, Capucijnerstraat 46
plaatsBiezenmortel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl