Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 24 t/m zaterdag 25 juni 2011    Evangelie van 2011-06-24
(Geboorte Johannes de Doper)
 titelLandelijke Kerkennacht
beschrijving

In het weekeinde van 24 en 25 juni 2011 gaan in een groot aantal plaatsen in ons land veel deuren open van kerken, kapellen en kathedralen. Kerken laten zien hoe ze betrokken zijn op omwonenden, wat hun inzet is voor de stad en wat de waarde is van hun aanwezigheid.

In een gevarieerd programma, gevuld met zang en dans, interreligieuze ontmoeting, cultuur en debat, komt de toegevoegde waarde aan het licht. Tijdens de Kerkennacht treden de bewoners van de gebedshuizen naar buiten en komen wijkbewoners naar binnen, vinden er onverwachte ontmoetingen plaats en worden mensen aan elkaar verbonden.

Een overzicht van deelnemende kerken staat op de website

info

www.kerkennacht.nl

locatie
plaatsdiverse
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl