Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 18 juni 2011    Evangelie van 2011-06-18
begintijd10:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKom tot jezelf: reis door het Labyrint
beschrijving

Op zaterdag 18 juni verzorgt Elisabeth Hofman in het Benedictushof van de Abdij van Egmond een ochtend- en middagprogramma, waarbij de ochtend dient als voorbereiding op het lopen van het labyrint in de middag.

Elisabeth Hofman over het lopen van het labyrint:
‘beëindigen en opnieuw beginnen is het natuurlijk ritme van ons leven. Dit vinden we terug in het labyrint. Van de ingang naar het midden voert slechts één voortgaande, slingerende weg vol desoriënterende wendingen. Een weg, die niet dood loopt en geen zijwegen heeft. Een weg waarop je niet kunt verdwalen, ondanks alle verschillende richtingen, die je gaat. Al die richtingen zijn noodzakelijk om het centrum te bereiken. Geen enkel stukje weg was (ooit) tevergeefs of zinloos. Hierin schuilt de symboliek van het labyrint voor ieders persoonlijke levensweg. En hoe dat is, kun je alleen zelf ontdekken.

datum: 18 juni, 10.00 – 16.30 uur
locatie: Benedictushof, Egmond-Binnen
begeleiding: Elisabeth Hofman
kosten: € 35 (inclusief koffie/thee, lunch)
aanmelden: benedictushof@abdijvanegmond.nl

info

(072) 50 614 15
benedictushof@abdijvanegmond.nl
www.abdijvanegmond.nl

locatieBenedictushof van de Abdij van Egmond, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl