Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 12 juni 2011    Evangelie van 2011-06-12
(1e Pinksterdag / Vaderdag (B))
begintijd12:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGebedsdag Vrouwe van alle Volkeren
beschrijving

Op 12 juni 2011 (Eerste Pinksterdag) zal in de Beurs van Berlage een gebeds- en ontmoetingsdag over de Vrouwe van alle Volkeren plaatsvinden.

De hoofdspreker op de gebedsdag is Professor Dr. Richard L. Russell. Zijn toespraak zal als thema hebben: “The Lady of All Nations Messages on War and Peace“.

Richard L. Russell is hoogleraar aan de National Defense University en is ook buitengewoon hoogleraar aan de Georgetown University. Hij onderwees eerder het Amerikaanse buitenlandse beleid, veiligheid studies en internationale betrekkingen aan de Universiteit van Californië in Berkeley, George Washington University en de Universiteit van Virginia.  Russell diende ook zeventien jaar als een politiek-militaire analist bij de Central Intelligence Agency (CIA), waar hij veiligheidsvraagstukken in het Midden-Oosten en Europa analyseerde. Hij ontving tal van CIA Buitengewone Prestaties Awards, waarvan er twee voor zijn werk tijdens de Golfoorlog 1990-91 en 1999 Kosovo-oorlog.

12:30 uur Inloopmogelijkheid
13:00 uur Opening met Rozenkransgebed
13:30 uur
Opening van de gebedsdag door dhr. drs.  A. Leeman
(voorzitter Stichting Vrouwe van alle Volkeren)
daarna Lezingen, getuigenissen en muziek
17:30 uur Aanbidding van het Allerheiligste met Rozenkransgebed, meditaties
18:00 uur Eucharistieviering, hoofdcelebrant: Mgr. Dr. J.M. Punt
19:00 uur Einde (na de H. Mis eventueel mogelijkheid tot handoplegging)

info

www.devrouwevanallevolkeren.nl

locatieBeurs van Berlage, Damrak 243
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl