Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 30 april 2011    Evangelie van 2011-04-30
(Koninginnedag)
begintijd18:30 uur
 titelInstallatie pastoraal team Helmond
beschrijving

Op zaterdag 30 april om 18.30 uur zal tijdens een eucharistieviering met bisschop Hurkmans in de Sint-Jozefkerk te Helmond het pastorale team van Nieuwe Parochie H. Lambertus worden geïnstalleerd. Op 1 april 2011 werden de parochies H. Lambertus, H. Antonius van Padua en Brouwhuis-Rijpelberg samengevoegd.

Installatie pastorale team
Het pastorale team dat geïnstalleerd wordt bestaat uit pastoor E.C. Seidel, pater S. Benjamin, diaken P.C.G. de Vries en diaken H.W. Dings. Voor de eucharistieviering zijn alle parochianen uitgenodigd. Dameskoor St. Jozef zal voor muzikale opluistering zorgen en na afloop kan er koffie worden gedronken in de grote zaal van de H. Jozefkerk.

Kerkgebouwen
Als gevolg van grote financiële tekorten, sluit de parochie dit jaar drie van de zeven kerkgebouwen. De Goede Herderkerk sloot op 16 april. De O.L.V. Middelares gaat op 10 juli dicht, gevolgd door De Schabbert op 1 oktober. De H. Jozefkerk is bij de oprichting aangewezen als parochiekerk.

info

www.heiligelambertus.nl/nieuwsblog/?p=116

locatieSint-Jozefkerk, Tolpost 1
plaatsHelmond (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl