Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 17 april 2011    Evangelie van 2011-04-17
(Palmzondag)
begintijd14:00 uur
 titelKISIkids-musical
beschrijving

Met je gezin naar de musical, dat kan in Overloon op zondag 17 april om 14.00 uur in het gemeenschapshuis aan het 14 oktoberplein nr.2 . Geniet van de sprankelende liedjes en het enthousiaste toneelspel - een feest voor ogen, oren en harten.  

“Lilli en de ongelofelijke comeback” is een musical over de grootste gebeurtenis aller tijden geschreven door Birgit Minichmayr. Kan iemand die dood is weer levend worden? Lilli is erg nieuwsgierig en wil nu wel eens precies weten hoe het zit. Misschien zijn er wel betrouwbare getuigen die haar kunnen helpen. Maak samen met Lilli een muzikale tijdreis naar Bijbelse tijden. Een spannend avontuur vol liefde, hoop en vertrouwen.

De musical wordt opgevoerd door de Nederlandse KISI-KIDS (www.kisi.nl). De KISI-KIDS zijn groepen kinderen en tieners die in verschillende Europese landen met familiemusicals op tournee gaan met als motto “God’s singing Kids!”

Aan de kassa bij de zaal kost een kaartje voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 3.
Een korting van € 1 per persoon is te verkrijgen door een mailtje te sturen met uw gegevens (aantal personen, namen, adres, leeftijden) naar: secr@dekenaatlandvanmaasenpeel.nl

U ontvangt dan in uw mailbox een bevestiging met een reserveringsnummer. Bij vertoning van deze mail aan de kassa wordt de korting verrekend. Wees er snel bij, want er is maar één uitvoering, er is een beperkt aantal plaatsen en … op=op.

Waar: Gemeenschapshuis, 14 Oktoberplein 2, 5825 CC Overloon
Wanneer: zondag 17 april
Aanvang: 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
Einde: 16.00 uur
Kaartje: € 5 per volwassenen en € 3 kinderen
(vooraanmelding € 1 per persoon korting)
Informatie: e-mail: secr@dekenaatlandvanmaasenpeel.nl
telefoon: 0485-471246

info

(0485) 47 12 46
secr@dekenaatlandvanmaasenpeel.nl
www.kisi.nl

locatieGemeenschapshuis, 14 Oktoberplein 2
plaatsOverloon (Noord-Brabant)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl