Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 9 t/m donderdag 10 juni 2004    Evangelie van 2004-06-09
 titel24-uurs aanbidding in Zeist
beschrijvingDe Emmausparochie organiseert ieder jaar een 24-uurs aanbidding rond de aanwezigheid van de Heer in de Eucharistie. Dit jaar beginnen we de 24-uurs periode op woensdag 9 juni om 19.00 uur met een Eucharistieviering en sluiten we op Sacramentsdag, donderdag 10 juni om 19.00 uur weer af met een plechtige Eucharistieviering.

De Eucharistievieringen en Uitstelling zullen worden voorgegaan door pastor Cor Spithoven, met assistentie van de diakens Ferdinand de Beaufort en Nico Kieftenburg. Het gemengd koor zingt werken van Gounod, Faist en Mozart. De stilte zal op vaste tijden worden onderbroken door toepasselijke muziek en rozenkransgebed. Om 12.00 uur bidden we het Engel des Heren en om 15.00 uur de Kruisweg.

St. Paulus roept ons op: "Bidt zonder ophouden" (1 Thess. 5:17) en Moeder Teresa herhaalde die oproep tijdens haar bezoek aan Nederland. Wij nodigen ook U uit deel te nemen, misschien overdag als rustpunt tijdens Uw bezigheden of in de stille uren van de nacht, aanwezig te zijn, denkend aan HEM, biddend of mediterend of zomaar de stilte op U in te laten werken. Velen zijn U voorgegaan en mochten de wonderdadige werking van een gebed of verblijf bij Hem ervaren.

U kunt zich opgeven om op een bepaalde tijd aanwezig te zijn.

infowww.aanbiddingzeist.nl
Joep Hanraets (030) 6925712
Han Leushuis (030) 6917654
locatieSt. Josephkerk, Rozenstraat 20
plaatsZeist (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl