Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Jong Lourdes

Jong Lourdes

Website E-mail

De Stichting Jong Lourdes wil ervoor zorgen dat jongeren tussen 18 en 27 jaar, die in Lourdes als vrijwilliger werken, samen komen door spontane maar ook georganiseerde contacten.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 t/m zondag 15 mei 2011    Evangelie van 2011-05-07
 titelJong Lourdes Lourdesbedevaart
beschrijving

Jong Lourdes organiseert in 2011 drie jongerenreizen naar Lourdes in samenwerking met de Verenigde Nationale Bedevaarten (VNB).

  • 29 april t/m 7 mei - Eerste Meireis
  • 7 t/m 15 mei - Tweede Meireis
  • 14 t/m 22 oktober - Oktoberreis

Je bent tussen de 18 en 27 jaar oud. Je hebt hart voor de ander en wilt je daarvoor een week inzetten. Je opleiding of geloof maken niet uit.

Je hebt een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Je maakt lange dagen, van ’s morgens erg vroeg tot ’s avonds heel laat. Zeker als je in het dagelijks leven niet in de zorg werkt, ga je dat voelen in je spieren. En soms ook in je hoofd. Het is goed om daar vooraf rekening mee te houden.

Je betaalt een eigen bijdrage van € 295,-. Veel geld voor een week waarin je gaat werken. Ook dat hangt samen met de zorg voor de gasten. Zij betalen veel geld voor een week medische begeleiding in het Accueil. Dat moeten ze betalen van hun AOW en pensioen. Door onze eigen bijdrage blijven de kosten voor hun beheersbaar. Op deze manier kunnen we allemáál mee.

Je schrijft je in bij VNB Nationale Bedevaarten in Den Bosch. Op www.lourdes.nl lees je hoe je je kunt aanmelden. Alle formulieren om je voor de reis op te geven, krijg je toegestuurd. Voor praktische vragen over de reis kun je daar ook terecht.

info

jonglourdes.activiteiten@gmail.com
www.jonglourdes.nl

organisatieJong Lourdes
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl