Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
NLZ Bedevaarten
(NLZ bedevaarten)

NLZ Bedevaarten

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 t/m donderdag 15 september 2011    Evangelie van 2011-09-10
 titelLourdesbedevaart voor zieken per vliegtuig
beschrijving

De Nederlandse Lourdesbedevaart voor Zieken (NLZ) organiseert elk jaar in mei en september volledig verzorgde bedevaarten naar Lourdes.

Zorgverzekeraar
U dient eerst een aanvraag voor deelname te doen bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt van de zorgverzekeraar de prospectus en het inschrijfformulier. Het ingevulde inschrijfformulier dient u terug te sturen naar de zorgverzekeraar. Meer hierover op de website van NLZ Bedevaarten.

Eindhoven Airport
Alle vluchten vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Aangezien de vliegreizen alleen zitplaatsen bieden, kunnen liggende pelgrims helaas niet aan deze reizen deelnemen. Zieken die willen deelnemen aan de vliegreis, moeten op eigen kracht het vliegtuig in en uit kunnen komen. Het vervoer van uw woonplaats naar het vliegveld is voor eigen rekening. De vertrektijden zijn nog niet bekend. U dient er rekening mee te houden dat u mogelijk om 06.00 uur in de morgen op de luchthaven aanwezig moet zijn. De vliegtijden kunnen zodanig zijn dat u niet alle programmaonderdelen van de aankomst- en vertrekdag kunt meemaken. Het is mogelijk dat er behoorlijke vertragingen kunnen optreden. De organisatie kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Indien u twijfelt over deelname, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welke wijze van vervoer en verblijf, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen, het meest geschikt voor u is.

info

(043) 321 57 15
sabine@bedevaarten.com
chantal@bedevaarten.com
www.nlzbedevaarten.nl

organisatieNLZ Bedevaarten
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl