Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Limburgse Bedevaarten

Limburgse Bedevaarten

Website E-mail

Stichting Organisatie
Limburgse Bedevaarten

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

T 043 - 321 57 15
F 043 - 321 48 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 t/m donderdag 9 juni 2011    Evangelie van 2011-06-04
 titel6-daagse vliegbedevaart naar Lourdes
beschrijving

Naast de trein en de bus kunt u ook per vliegtuig naar Lourdes gaan. De vliegreizen bieden uitsluitend zitplaatsen. Zieke of mindervalide pelgrims die willen deelnemen aan de vliegreis, moeten zoveel mogelijk op eigen kracht het vliegtuig in en uit kunnen komen. Alle vliegreizen vertrekken vanaf de luchthaven Eindhoven Airport.

De vliegtijden verschillen per reis. De exacte gegevens hierover ontvangt u bij uw reispapieren. Het kan voorkomen dat u ’s ochtends rond 6.00 uur al op de luchthaven aanwezig moet zijn. In verband met de beperkte bagagecapaciteit kunnen wij per vliegtuig maar een beperkt aantal rolstoelen meenemen. Reist u per vliegtuig en wilt u een rolstoel gebruiken, overweeg dan om kosteloos rolstoel bij ons te lenen. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan kunt u dit op het aanmeldingsformulier aangeven. Geef op het formulier ook aan of het gebruik van een leenrolstoel op de luchthaven al noodzakelijk is.

Data
4 t/m 9 juni
31 augustus t/m 5 september
15 t/m 20 september

Tarieven
Hotelklasse A – EUR 850
Hotelklasse B – EUR 790
Zorghotel – EUR 850
Accueil – EUR 790
Toeslag eenpersoonskamer – EUR 160

info

(043) 321 57 15
info@bedevaarten.com
www.bedevaarten.com

organisatieLimburgse Bedevaarten
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl