Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 21 april 2011    Evangelie van 2011-04-21
(Witte Donderdag)
begintijd22:00 uur
eindtijd00:00 uur
 titelAfterPassion
beschrijving

Duurde The Passion voor jou veel te kort?
Wil je nog even nagenieten, napraten of gewoon meer?

Kom dan naar de AfterPassion, hét vervolg op The Passion in de grote St. Janskerk.

Tot middernacht zijn de deuren geopend en valt er van alles te beleven. Bekende Nederlanders delen hun passie en ervaringen van Pasen en The Passion met je. Het programma bestaat verder uit lekkere muziek van New Day en intrigerende filmpjes. En wie weet komt er nog een hoofdrolspeler uit The Passion langs... Ook kun je actief aan de slag met dans, flink tweeten of plof neer met een drankje in de loungehoek. Er is ruimte voor bezinning en je kunt zelf even de stilte opzoeken of sparren met iemand over de vragen die je misschien hebt.

De AfterPassion start om 22.00 uur in de Grote St. Janskerk en wordt georganiseerd door JOP (jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk), Jong Katholiek en de Protestantse kerken in Gouda. Kortom: maak je avond compleet met de AfterPassion!

info

(030) 23 26 922
nina@jongkatholiek.nl
www.jongkatholiek.nl/thepassion
www.thepassion.nl

locatieSt. Janskerk, Achter de Kerk 16
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl