Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 maart 2011    Evangelie van 2011-03-26
begintijd14:00 uur
 titelRondleiding - De geheimen van de basiliek
beschrijving

De Sint-Servaasbasiliek te Maastricht kent vele plekken waar normaal niemand kan komen. Plekken die de historie van deze basiliek nog eens extra benadrukken.

Op zaterdag 26 maart vanaf 14.00 uur wordt voor geïnteresseerden (leden van kerkbesturen, medewerkers en parochianen) een bijzondere rondleiding georganiseerd. Aan de hand van historische gegevens die Régis de la Haye heeft verzameld, heeft Jan Janssen een rondleiding opgezet. Historisch figuren komen tot leven en verhalen uit de rijke historie van de basiliek. Wie kan beter over Servatius vertellen dan een Romein? Wie weet beter wat er voor dagelijkse zaken in de basiliek geregels moeten worden dan de custor? Kom het meebeleven!

Toegangskaarten zijn gratis.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding, met vermelding van tijdstip.
Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs.

info

rondleidingservaas@gmail.com

organisatieBisdom Roermond
locatieSint-Servaasbasiliek, Keizer Karelplein 6
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl