Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 27 maart 2011    Evangelie van 2011-03-27
begintijd14:00 uur
 titelZondagmiddagconcert Willibrordkerk
beschrijving
Datum: Zondag 27 maart 2011
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Middagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

TIJD VOL PASSIE

Utrechts Kamerkoor & Grazia Kwartet
Die sieben letzte Worte
van Joseph Haydn (1732-1809)

Het in Utrecht gevestigde Graziakwartet is in 2008 opgericht en bestaat uit aanvoerders van het symfonieorkest van het Utrechts Conservatorium. Gezamenlijk hebben de leden van het Graziakwartet een grote passie voor klassieke muziek en het strijkkwartet in het bijzonder. Het kwartet wordt gecoacht door Chris Duindam (violist van het Combattimento Consort) en Elisabeth Perry (concertmeester van de Radio Kamer Filharmonie). Het Graziakwartet verzorgt met regelmaat lunchconcerten in de Fentener van Vlissingenzaal te Utrecht. Het kwartet werkt aan een breed repertoire en streeft ernaar de grandioze strijkkwartetliteratuur voor een gevarieerd publiek te vertolken. Het kwartet bestaat uit:

  • Quirine van Hoek
  • Jeroen Koster
  • Maaike-Merel van Baarzel
  • Maaike Peters

Het Utrechts Kamerkoor is een gemengd koor van hoogwaardig artistiek niveau, sinds 2003 geleid door Wolfgang Lange.

De zangers van het UKK zijn allemaal geschoold en de grootte van het koor wordt desgewenst projectmatig uitgebreid als een programma dat vereist.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl