Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 24 maart 2011    Evangelie van 2011-03-24
begintijd20:00 uur
eindtijd23:00 uur
 titelJohannespassion aangekleed met multimedia
beschrijving

Al meer dan 10 jaar voert het vocaal en instrumentaal ensemble i buoni antichi cantates van Johann Sebastian Bach uit in Breda en Utrecht. De tijd is nu rijp voor de uitvoering van één van Bachs meest spectaculair uitgewerkte cantates, de Johannes Passion.

In een kleine bezetting van 12 zangers (inclusief de solisten) en een enkelvoudige bezetting van het orkest, zal een transparante en zeer persoonlijke lezing worden gegeven van dit meesterwerk.

De passie zal bovendien op gepaste wijze worden aangekleed met behulp van de multimedia mogelijkheden van de Aula van de TU Delft. Zo zullen onder andere oude en nieuwe beelden worden geprojecteerd om het verhaal kracht bij te zetten en zal gebruik worden gemaakt van extra kleur en geluid. Op deze wijze wordt de beleving van de passie eigentijds gemaakt waardoor er een indringende beleving ontstaat voor de luisteraar en toeschouwer.

Kosten
Kaarten kunnen worden besteld via studiumgenerale@tudelft.nl en bij Muziekhandel Van Buytene, Binnenwatersloot in Delft.
Toegangsprijzen € 22,50 (voorverkoop € 17,50)
TU Delft medewerkers en alumni € 15
studenten en leden van Promotheus € 10

info

studiumgenerale@tudelft.nl
www.dezebra.com/sg/publiek/agenda.asp?courseID=695

locatieAula Congrescentrum, Mekelweg 5
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl