Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 30 juni 2011    Evangelie van 2011-06-30
begintijd18:32 uur
eindtijd20:17 uur
 titelRockSolid Sint-Oedenrode
beschrijving

Aansluitend op het sacrament van het heilig Vormsel dat ruim 160 tieners in Schijndel en Sint-Oedenrode hebben ontvangen, starten de parochies Sint Servatius in Schijndel en de Heilige Odaparochie in Sint Oedenrode vanaf 27 april het tienergroepprogramma Rock Solid RK.

Christelijk geloof ontdekken en verkennen
De tieners gaan drie avonden aan de slag met thema’s rond identiteit, relatie, vriendschap en internet. "Thema’s die dichtbij hen staan," legt landelijk coördinator Linda de Graaf van Rock Solid uit. Na het Vormsel is in de parochies vaak weinig te doen voor tieners is haar constatering: "Dit is een laagdrempelige manier om ze vast te houden. Met elkaar kunnen ze op een aantrekkelijke en actieve manier het christelijke geloof ontdekken en verkennen."

info

(06) 330 50 794
team@heiligeodaparochie.nl
www.heiligeodaparochie.nl

locatieZaal van de Goede Herderkerk, Mgr. Bekkersplein 1
plaatsSint-Oedenrode (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl