Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 19 maart 2011    Evangelie van 2011-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelTaizédag in Rotterdam
beschrijving

ong Katholiek en JOP organiseren op 19 maart van 10.00 tot 16.00 uur een dag van workshops en gebed in Rotterdam.

Wat waren ze mooi, de gebeden tijdens de Europese Ontmoeting van Taizé in Ahoy, Rotterdam. Nu de ontmoeting is afgelopen, zou je graag die ervaring willen vasthouden. Maar hoe doe je dat in je eigen kerk? Jong Katholiek en JOP helpen je graag een eindje op weg.

Op 19 maart zijn er op de Taizédag in Rotterdam twee rondes met workshops, die betrekking hebben op het organiseren van een gebed in de stijl van Taizé. 's Middags is er een afsluitend gebed. De workshops zijn toegankelijk voor jongeren, het gebed is open voor iedereen.

In twee workshoprondes leer je meer over liturgie, iconen, organisatie en PR. Ook is er een workshop waarin je de liedjes goed leert te zingen en een workshop waarin je leert instrumentale solo's te spelen. Neem voor de laatste workshop je eigen instrument mee.

Deelname aan de dag kost 5 euro. De lunch is hierbij inbegrepen. Geef je op door een mailtje te sturen naar taizeinnederland@live.nl . Vermeld hierin welke workshops je voorkeur hebben. Er is gelegenheid om twee workshops te volgen. Als het maximumaantal deelnemers is bereikt, delen we je ergens anders in. Geef dus altijd een reserve op.

Het is op tijd afgelopen om in Amsterdam nog mee te doen aan de Stille Omgang

Wat:
Taizédag met workshops en gebed.

Voor wie:
De workshops zijn voor jongeren, het gebed is open voor iedereen.

Wanneer:
zaterdag 19 maart 2011, van 10.00 tot 16.00 uur.

Waar:
Pro Rege, Oudedijk 113, Rotterdam. Vlakbij metrostation Voorschoterlaan.

info

taizeinnederland@live.nl
www.taizeinnederland.nl

locatiePro Rege, Oudedijk 113
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl