Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 19 maart 2011    Evangelie van 2011-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd10:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelAlg. ledendag vereniging Latijnse Liturgie
beschrijving

De Algemene Ledendag van de Vereniging voor Latijnse Liturgie vindt in 2011 plaats op zaterdag 19 maart. De dag start om 10.30 uur met een volledig Latijnse H. Mis in de H. Willibrorduskerk ('Grote Kerk') te Oss. Om 12.00 uur volgt de lunch in het City Hotel (Raadhuislaan 43, Oss), aansluitend verzorgt Raymond Leo kardinaal Burke, prefect van de Apostolische Signatuur, een voordracht. Na afloop van zijn lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na een korte pauze volgt om 14.30 uur de Algemene ledenvergadering. De dag wordt besloten met de Vespers, wederom in de 'Grote Kerk', aanvang: 16.00 uur.

De ledendag heeft, na de Eucharistieviering, een besloten karakter. Uitsluitend leden van de Vereniging hebben (aan de hand van de ledenlijst) toegang tot de lunch, voordracht en vergadering.

Voordracht kardinaal Burke
De voordracht van kardinaal Burke zal gaan over 'Beauty in the Sacred Liturgy According to the Teaching of Pope Benedict XIV' ('Schoonheid in de heilige liturgie volgens de leer van paus Benedictus XIV').

info

(0172) 49 55 05
info@latijnseliturgie.nl
www.latijnseliturgie.nl

locatieH. Willibrorduskerk of 'Grote Kerk', Begijnenstraat 1
plaatsOss (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl