Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 25 maart 2011    Evangelie van 2011-03-25
(Aankondiging van de Heer)
begintijd19:00 uur
 titelRock Solid St. Jacobusparochie
beschrijving

Tieners van 11 tot 14 jaar van de Sint-Jacobusparochie te Den Haag kunnen een aantal vrijdag­avonden op een vrijblijvende manier deelnemen aan hun eigen clubavond.

Tieners uit onze parochie kunnen een aantal vrijdag­avonden op een vrijblijvende manier deelnemen aan hun eigen clubavond. Door uitdagende spelletjes, brein-brekende opdrachten en verantwoorde verdieping is Rock Solid voor de tieners van vandaag een plek waar zij in een ongedwongen sfeer de gelegenheid krijgen om met leeftijdgenoten over hun geloof te praten en hun ervaringen te delen. Door de afwisseling van actie en rust, doen en denken, spel en gesprek, sluit het programma volledig aan bij de leefwereld van de hedendaagse tiener.

Rock Solid is is vorig jaar van start gegaan. He is een eigentijds programma dat is ontwikkeld door Youth for Christ en speciaal gericht is op katholieke tieners. Rock So­lid RK Den Haag is een gezamenlijk initiatief van de Driekoningenparochie, H. Antonius Abt en de St. Jacobusparochie.

De eerstvolgende bijeenkomsten:

  • 18 februari 2011
  • 11 maart 2011
  • 25 maart 2011
  • 8 april 2011
  • 22 april 2011
  • 13 mei 2011
  • 27 mei 2011
  • 10 juni 2011
  • 24 juni 2011

info

rocksolid.denhaag@gmail.com
rocksoliddenhaag.hyves.nl

locatieDe Corner, bij Paschaliskerk, Jozef Israellaan 32
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl