Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 13 februari 2011    Evangelie van 2011-02-13
begintijd13:00 uur
eindtijd15:15 uur
 titelIda's koffiekamer - Zuster Steiner
beschrijving

Ida's koffiekamer - iedere 2e zondag van de maand.

Het is ons een grote vreugde aan te kondigen dat het ons gelukt is om Zuster Petra Maria en Zuster M. Tabita uit te nodigen voor de koffiekamer van Ida om ons te vertellen over het wonderbaarlijke doek van Mannopello.(zie folder).

De Zusters behoren tot een kleine gemeenschap: Vita. Communis-Maria, Moeder van de Heilige Familie. In 1990 is deze protestantse communiteit naar de katholieke kerk geconverteerd. Het mysterie van de Heilige Eucharistie was het uitgangspunt van deze genadeweg. Sinds 2009 is zuster Petra begeleider van de pelgrims en de aanbidding in Mannopello . Pater  Antonius bracht ons op het idee om ze uit te nodigen voor de koffiezondag omdat ze in Stuttgart waren en het een kans was om hun lezing ook hier te geven. Wij hoeven alleen maar hun reiskosten te vergoeden. Ze komen met de auto. Het komt er op neer dat we ongeveer 200 Euro nodig hebben.  Daarom ons groot verzoek aan jullie om ons te willen helpen met een bijdrage. Op de koffiezondag zal het collectemandje twee keer rond gaan. De eerste keer voor de koffie zoals gewoonlijk en de tweede keer voor de reiskosten van de Zusters.

info

koffiekamer@de-vrouwe.net

locatieIda's Koffiekamer, Vossius Gymnasium, Messchaertstraat 1
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl