Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Radio
radio
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 februari 2011    Evangelie van 2011-02-26
begintijd10:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWorkshop mobiele studio:uitzenden vanuit kerk
beschrijving

Wekelijks hoor je op zondagochtend een eucharistieviering op Radio Maria vanuit een andere parochiekerk in Nederland of België. Elke zondag gaat een team van enthousiaste vrijwilligers op stap. Daar hebben we er meer van nodig!

  • Heb jij interesse in (audio)techniek (mengpanelen en microfoons aansluiten en bedienen)?
  • Wil je helpen om spullen te dragen en kabels te leggen?
  • Deel je graag folders uit?
  • Of ken je iemand in je omgeving die geïnteresseerd is?

Workshop 26 februari
Meld je dan aan voor de workshop mobiele studio op zaterdag 26 februari aanstaande.

Om 10:00 uur gaat de deur open van de studio in 's-Hertogenbosch. De workshop duurt tot ongeveer 16:00 uur en bestaat uit uitleg over de gang van zaken rond locatie-uitzendingen en (technische) uitleg over het gebruik van de mobiele studio. De workshop is bedoeld voor personen die serieus geïnteresseerd zijn om zich in te zetten als vrijwilliger bij Radio Maria.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 24 februari, telefonisch op 0031 (0) 73 687 2000 of via e-mail: info@radiomaria.nl . Vermeld bij een schriftelijke aanmelding je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres.

Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens of kijk op onze website: www.radiomaria.nl of www.radiomaria.be onder ‘Vrijwilligers’.

info

(073) 687 2000
www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatieWaalstraat 2
plaatsDen Bosch (Noord-Holland)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl