Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 april 2011    Evangelie van 2011-04-17
(Palmzondag)
begintijd10:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelPalmzondagmanifestatie Bisdom Den Bosch
beschrijving

Jaarlijks komen jongeren wereldwijd op Palmzondag samen rond hun bisschop om op lokaal niveau Wereldjongerendag (WJD) te vieren. Dit jaar komen tieners en jongeren uit het Bisdom van ’s-Hertogenbosch bij elkaar in Nijmegen voor een uitdagend programma en om vooruit te kijken naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

Nijmegen
Dit jaar is de Maria Geboorte parochie daar namelijk verantwoordelijk voor de organisatie van de dag en de werkgroep is daar druk doende om een mooi programma in elkaar te zetten. Zoals ieder jaar vormen de Palmzondagbrief van de Paus en de Palmzondagviering de vaste onderdelen van de dag. Daarnaast zijn er workshops, optredens en is er natuurlijk ook aandacht voor de snel naderende Wereldjongerendagen in Madrid. Je kunt je ter plekke inschrijven voor de reis van het bisdom en de kans aangrijpen om anderen te ontmoeten die naar Madrid gaan. Maar ook voor de thuisblijvers is er genoeg te doen. Alle reden dus om er bij te zijn!

Programma
We starten om 10.30 uur met de Palmzondagviering in de kerk aan de Berg en Dalseweg 40 in Nijmegen. Daarna verplaatsen we ons naar het Karel de Grote College (Wilhelminasingel 13-15, Nijmegen), waar we rond 12.15 uur worden verwelkomd met een warme maaltijd. Hierna volgt een middagprogramma met een mooi aanbod van workshops, zowel bezinnend en inspirerend als actief. Natuurlijk gaan we ook in op de brief van de Paus aan de jongeren en is er ruimte voor muziek. Rond 17.30 uur sluiten we af met een hapje en een drankje, zodat iedereen met een gevulde maag naar huis gaat.

Meld je aan
Het belooft net als ieder jaar weer een prachtige dag te worden! Wil jij dit ook niet missen, schrijf je dan hier in voor de Palmzondagmanifestatie 2011. Aanmelden kan tot 8 april a.s.! Mocht je meer mensen (bijv. uit dezelfde parochie) willen inschrijven, stuur de gevraagde gegevens van iedereen dan per e-mail naar jongeren@bisdomdenbosch.nl

Deelname kost € 5,00 (inclusief lunch en diner) en wordt voldaan aan het begin van het programma Mocht je nog vragen hebben over de Palmzondagmanifestatie, stuur deze dan naar bovengenoemd e-mailadres.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieMariageboorte Parochie, Berg en Dalseweg 40
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl