Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 28 januari 2011    Evangelie van 2011-01-28
begintijd19:00 uur
eindtijd21:45 uur
 titelTienergroep Den Bosch - Bowlen!
beschrijving

Op zoek naar elkaar

BOWLEN

Vrijdag 28 januari van 19.00 tot 20.00 uur en daarna after-bowl

In de Maaspoort - Wees op tijd ivm schoenen passen...

Hoe is het met jullie? Druk aan de studie? Lekker actief met sporten of muziek?

We zouden het fijn vinden jullie allemaal weer eens te ontmoeten. De eerste avond van het jaar vorige week vrijdag ging over “Op zoek naar God”: wie is Hij voor ons, wat betekent Hij voor ons en hoe en waar kunnen we Hem vinden.  Op deze zoektocht hebben we elkaar nodig.

Het thema voor volgende week vrijdag is dan ook: OP ZOEK NAAR ELKAAR.  Het is goed om elkaar te blijven ontmoeten, samen gezellige dingen te doen, samen lol te hebben, kortom elkaar te blijven steunen als tieners die de weg willen gaan met God.

Laat elkaar niet los! We hebben elkaar hard nodig!

We nodigen jullie daarom van harte uit voor de bowlingavond op vrijdag 28 januari van 19.00 tot 20.00 uur. Daarna gaan we naar De Verdieping om wat te drinken en een spel te doen. Je ouders kunnen je daar om 21.45 uur ophalen. Er zijn auto’s die je brengen van de Maaspoort naar De Verdieping. Fietsende tieners worden vergezeld door fietsende leiders.

Geef je ZO SPOEDIG MOGELIJK per mail op, graag voor morgenavond (zondag 23 januari) 22.00 uur, zodat we  de bowlingbanen definitief kunnen reserveren.

Heb je zondagavond nog niet gereageerd, omdat je de mail nog niet gelezen hebt, dan zullen we je even bellen.

De kosten zijn 2,50 euro per persoon.

info

Corry
(073) 521 07 63
(06) 25 27 15 92

tienergroepdenbosch@hotmail.com
www.rkactiviteiten.nl/tienergroepdenbosch

locatieBowling Maaspoort, Marathonloop 3
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl