Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 22 t/m zondag 30 januari 2011    Evangelie van 2011-01-22
(Sint Vincentius)
 titelNoveen ter ere van de H. Don Bosco
beschrijving

Op 25 augustus 2010 overleed onze geliefde pater Karel Van Isacker S.J. Sindsdien heeft de Sint-Michaëlskapel geen eigen priester meer. Hoe dankbaar wij ook zijn voor de gastpriesters die van harte de heilige Mis komen opdragen in onze kapel, voor een goede zielzorg en voor het leven van de Kerk is het van groot belang dat de kapel zou beschikken over een eigen priester die in de Traditie van de Kerk de sacramenten wil toedienen en dagelijks het heilig Misoffer opdraagt, zoals de stichter van de kapel, pater Van Isacker z.g., dat vele jaren heeft gedaan.

Aan wie zouden wij deze intentie beter kunnen voorleggen dan aan een van de grootste en heiligste priesters die de Kerk ooit heeft gekend? Johannes Bosco had een grote liefde voor de heilige Eucharistie en was een vurig vereerder van de heilige maagd Maria. Bidden wij deze negen dagen, van 22 tot en met 30 januari, op voorspraak van de heilige Don Bosco om een goede, zuivere, vrome en heilige priester voor de uitoefening van de priesterlijke taken in onze kapel.

Bidt u mee?

info

www.caelenberg.info
bestuur@caelenberg.info

locatieSint-Michaƫlskapel, Caelenbergstraat 40
plaatsNiel-bij-As (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl