Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Reis
reis
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 9 t/m maandag 22 augustus 2011    Evangelie van 2011-08-09
 titelWJD-reis 20-30 jaar, ook WJD-veteranen
beschrijving

Ook Gemeenschap Emmanuel organiseert een reis naar de WJD in Spanje, speciaal voor scholieren en studenten met een leeftijd van 20 t/m 30 jaar.

Dag 1 van deze internationale reis zal het eerste grote tussenstation hebben in Toledo, Spanje. We zullen reizen via oude Europese bedevaartsroutes en stoppen in Meaux, Biarritz, San Sebastian, het strand in zuid-Frankrijk, Pamplona en Barcelona. Ook zullen we een stuk van de weg naar Santiago de Compastello lopen, een weg waar al vele pelgrims ons voor zijn gegaan.

In Toledo zullen we een afwisselend, inhoudelijk en international voorprogramma hebben met jongeren Australië, Frankrijk, Azië en Duitsland. Daarna gaan we uiteraard naar Madrid.

Tijdens de WJD zullen we catecheses volgen, zijn er verschillende youth-festivals, nemen we deel aan de Nightfever avond en zullen we afsluiten op het veld waar natuurlijk ook de Paus zal zijn. Een stevige voorbereiding op de WJD met jongeren uit heel de wereld, zeker de moeite waard, ook voor de echte WJD-veteranen!

info

Gemeenschap Emmanuel
wjd@emmanueljongeren.nl
www.emmanueljongeren.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieFrankrijk en Spanje
plaatsMadrid (Spanje)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl