Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 januari 2011    Evangelie van 2011-01-28
begintijd19:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelMet Casella door over TaizĂ© Rotterdam
beschrijving

Religieuze leefgemeenschap Casella zet van vrijdag 28 januari tot zondag 30 januari haar gastenverblijf open voor een jongeren-ontmoetingsweekeinde in de stijl van Taizé.

Van vrijdagavond rond 19.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.

Dit weekeinde zal, net als Taizé in Rotterdam, gericht zijn op het met elkaar in gesprek zijn, samen zingen en bidden en samen stil zijn. Napraten met jongeren die in Rotterdam hetzelfde beleefd hebben en nieuwe mensen ontmoeten. Stil staan rond de vraag wat je er wel of niet mee kunt in je dagelijkse leven.

Als Casella zijn we een open huis waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, op zoek kunnen gaan naar hun eigen weg en de vraag aan de orde kunnen stellen hoe God daarin een plaats heeft. Wij herkennen ons in de woorden van frere Roger die sprak over 'de dynamiek van het voorlopige'.

info

www.casella.nl

locatieSoestdijkerstraatweg 145
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl