Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 26 november 2011    Evangelie van 2011-11-26
 titelWereldwijde avondwake met paus
beschrijving

In 2010 heeft Paus Benedictus XVI de katholieke kerken wereldwijd via de lokale bisschoppen opgeroepen zich op de zaterdag vóór de eerste zondag van de Advent in gebed met hem te verenigen in een avondwake voor alle ongeboren menselijk leven.

Het ligt in de lijn der verwachting dat op de avond van zaterdag 26 november 2011, aan het liturgische begin van de Advent, de paus opnieuw een gebedswake zal vieren in de Sint-Pieter te Rome voor de intentie van alle ongeboren menselijk leven.

Alle bisschoppenconferenties zullen weer worden gevraagd of zij willen deelnemen aan dit gebed en of zij gebedswakes willen organiseren in alle lokale kerken.

In 2010 was de Wake voor het ongeboren leven het grootste internationale pro-life evenement.

info

www.yes-for-benedict.net

locatie
plaatsWereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl