Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 16 januari 2011    Evangelie van 2011-01-16
begintijd14:00 uur
 titelZondagmiddagconcert Willibrordkerk
beschrijving
Datum: Zondag 16 januari 2011
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Middagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

Cantates van Telemann, Scarlatti en Händel
Anneke van der Hoek (Sopraan)
Yvonne Rietbergen (Blokfluit)
Willeke Smits (Orgel)

Programma:
Uitgevoerd worden onder andere:
Cantate: Ew’ge Quelle, milder Strom, Georg Philipp Telemann (1681-1767), cantate: Solitudine Avvene, appriche colli notte, Alessandro Scarlatti (1660-1725) en cantate: Nell dolce dell’ oblio, Georg Friedrich Handel.

Willeke Smits is cultureel adviseur van de concerten in de St.-Willibrordkerk in Utrecht. In 2005 nam ze haar eerste solo-cd op, met werken van J.S. Bach, C.Ph.E. Bach en Scarlatti.

Sopraan Anneke van der Hoek treedt regelmatig op als soliste in diverse oratoria en cantates van o.a. Bach, Mozart, Buxtehude, MesseSolennelle van Rossini en Oratotio de Noël van Saint-Saëns. Samen met de pianiste Willeke Smits geeft ze ook liedrecitals.

Yvonne Rietbergen studeerde blokfluit aan de faculteit Muziek van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Ze studeerde tevens muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht en studeerde daar af in december 2004.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl