Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 16 februari 2011    Evangelie van 2011-02-16
begintijd19:30 uur
 titelRegiobijeenkomst Mothers Prayers Heiloo
beschrijving

“Mothers Prayers”, “Biddende Moeders”, moeders die samen bidden voor hun kinderen, is in 1995 in Engeland ontstaan (nov. 1995) en heeft zich snel en spontaan over de wereld verspreid. In meer dan 80 landen komen duizenden groepen moeders en oma’s bijeen om voor hun kinderen te bidden. Vele gebeden zijn verhoord en velen hebben kracht en steun in het gebed ervaren. In Nederland zijn tientallen groepen actief  en ook in Noord Holland zijn er enkele.

Regiobijeenkomst
Met regelmaat worden er door het hele land regiobijeenkomsten gehouden. De verschillende groepen ontmoeten elkaar en bidden samen. Daarbij zijn het laagdrempelige avonden om introducés mee te nemen of eens als geïnteresseerde te komen kijken. Op woensdagavond 16 februari wordt er voor het eerst een regiobijeenkomst gehouden van de regio Noord Holland. Na de koffie en thee (vanaf 19.30) zullen Jacintha Lagemaat en Christine van Laar, de landelijke coördinatoren, uitleg geven over Mothers Prayers en een thema uitdiepen. Met een gezamenlijke gebedsbijeenkomst zal de avond rond 22.00 uur afgesloten worden.

Voor wie?
Ieder die voor het eerst, of dieper wil kennismaken met de spiritualiteit van Biddende Moeders is van harte welkom. De avond is zeer geschikt om eens te komen kijken of om introducés mee te nemen. De titel suggereert dat Mothers Prayers alleen voor moeders geschikt is. Dit is niet waar. De groepen zijn open voor iedereen die voor kinderen van zichzelf of van een ander wil bidden. (Ook geïnteresseerde vaders die de voetbalcompetitie ervoor willen missen zijn van harte welkom.)

Waar?
De avond wordt gehouden in het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo. De ingang is die van het klooster aan de Hoogeweg 65.

Kosten:
Voor de avond wordt - indien mogelijk - een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Omdat we graag een inschatting willen maken van het aantal te verwachten deelnemers kunt u zich tot uiterlijk zondag 13 februari op geven.

info

(023) 511 26 83
www.hoeksteen.org

organisatieMothers Prayers
locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl