Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord
(Blauwe Zusters)

Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord

Website E-mail

Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara

Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
(072) 505 40 51

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 februari 2011    Evangelie van 2011-02-18
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelJongerengroep Blauwe Zusters Heiloo
beschrijving

Elke derde vrijdag van de maand komen we van 19:30u tot 22:00 bij elkaar in ons klooster om samen te leren uit de Catechismus en te praten over God en ons Geloof. Om samen naar God toe te groeien.

Samen bestuderen wij het Compendium van de Catechismus van de Katholieke Kerk. Onder het Leergezag an Thomas van Aquino willen we ons in het geloof verdiepen. Hierdoor worden wij gevormd tot jongeren met een kritisch geweten, waardoor we in staat zijn om de authentieke waarde te onderscheiden, zoals Paus Johannes Paulus II het uitdrukte.

’Waarom moeten wij biechten?’ ‘Wat is het doel van ons leven?’ ‘Bestaat God? ‘Is er één waarheid?’ Op dit soort vragen, die wij vandaag de dag steeds tegenkomen, willen wij het antwoord zoeken, om zo tot rust te komen in ons geweten.

Onze Kerk bestaat al 2000 jaar, iets waar we heel dankbaar voor mogen zijn. Tot op de dag van vandaag zien wij vele christenen die Jezus volgen met een vurig hart en door zinvol te leven! Ook wij willen onze Katholieke Kerk leren kennen en ons geloof verdiepen.

Alle jongeren van 15 t/m 25 zijn van harte welkom!

info

www.blauwezusters.nl

organisatieReligieuze Familie van het Mensgeworden Woord
locatieKlooster van de Blauwe Zusters, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl