Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni 2004    Evangelie van 2004-05-31
 titelSpiritualiteit Beatrijs van Nazareth
beschrijvingVoor wie op zoek is naar meer spiritualiteit in het leven, wordt in de Abdij van Postel een week georganiseerd over 'De spiritualiteit van Beatrijs van Nazareth', van maandag 31 mei (17u) tot vrijdag 4 juni (na het middagmaal).

Beatrijs is een cisterciënzerzuster uit de 13de eeuw, die overste is geweest in de vroegere Abdij O.L.Vr. van Nazareth te Lier. Van haar is een kostbaar geschrift bewaard, nl. 'De zeven manieren van Minne'.

Onder begeleiding van Pater Klaas Blijlevens, capucijn te Ieper, lezen we samen in dit geschrift en bezinnen ons over de betekenis hiervan voor ons eigen leven. Kostprijs: 160 euro.

infoAbdij van Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol
014/378121
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be
locatieAbdij Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl