Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 mei 2011    Evangelie van 2011-05-28
begintijd10:00 uur
 titelTheater in de Kerk 2011
beschrijving

Heb je altijd al eens willen toneelspelen? Willen zingen of andere willen laten horen wat je allemaal kunt op jouw instrument? Wil je graag eens een keer grimeren of kostuums maken voor een toneelstuk? Of ben je veel meer van techniek of decor? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 28 mei wordt er in het Bisdom van Breda weer zo’n dag georganiseerd, onder de naam: ‘Theater in de Kerk’. ’s Ochtends om 10:00 uur verzamel je in een kerk in bisdom van Breda en ’s avonds, om 19:00 uur voer je een toneelstuk op voor al je familie, vrienden en kennissen, toegang is gratis. En misschien sta jij daar dan wel te schitteren in een rol. Kun je eindelijk laten horen wat je allemaal kan spelen op je instrument of misschien zit je wel in de banken en hebben andere kinderen/jongeren jouw gemaakte kleren aan. Of op de achtergrond ziet iedereen het decor, wat jij die dag heb geschilderd.

In de ochtend wordt er een Bijbelverhaal voorgelezen. De rest van de dag ga je daarmee aan de slag met nog 100 andere kinderen/jongeren. Je zit in een werkgroep waar jij goed in bent of wat je graag al een keer hebt willen doen. Je wordt begeleid door professionals. In een dag zet je een hele toneelvoorstelling in elkaar met alles erop en eraan. Dit is je kans, doe mee!

Kun je goed zingen? Geef dit alvast aan bij je aanmelding.

Aan de dag zijn geen kosten verbonden, zorg zelf wel voor je lunch.

info

jongerenpastoraat@bisdombreda.nl
www.jongbreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatie
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl