Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 april 2011    Evangelie van 2011-04-17
(Palmzondag)
begintijd10:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelJongerenviering op weg naar Madrid
beschrijving

Voorafgaand aan de wereldjongerendagen (wjd) augustus 2011 in Madrid, vinden in parochies in het bisdom van Breda wjd-jongerenvieringen plaats. Bisschop Van den Hende is celebrant in de viering en is daarna gespreksgenoot van de jongeren in een aansluitend geloofsgesprek. Voor een eenvoudige maaltijd na afloop wordt gezorgd.

Vrienden!
Tijdens de wjd-jongerenvieringen staat de vriendschap met Christus centraal. De jongeren worden uitgenodigd om hun vriendschap met Christus te verdiepen, hun onderlinge vriendschap én hun vriendschap voor armen.

Palmzondag
Op Palmzondag 2011 zullen de deelnemers aan de wjdreis eerst aanwezig zijn bij de eucharistieviering in de H. Antoniuskathedraal in Breda. Vervolgens gaan we naar het bisdomkantoor gaan, Veemarktstraat 48 voor het programma van Palmzondag. Dit begint met een lunch en kennismaking met elkaar.

Daarna is er een inhoudelijk catechese gegeven door bisschop Van den Hende.

Met een speelse, leuke activiteit gaan we verder aan de slag met het thema vriendschap. Natuurlijk is er aandacht voor de Spaanse taal. De deelnemers ontvangen die dag ook meer informatie over de reis en de wereldjongerendagen en kunnen al hun vragen stellen. Het beloofd een mooie aftrap te worden van de wjd reis!

info

wjd@bisdombreda.nl
www.jongbreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieH. Antoniuskathedraal, St. Janstraat 8
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl