Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 28 december 2011 t/m zondag 1 januari 2012    Evangelie van 2011-12-28
(Onnozele kinderen)
 titel34e Europese jongerenontmoeting TaizĂ©
beschrijving

Tijdens het gebed op 30 december, waar tienduizenden jongeren uit heel Europa in twee grote hallen in Ahoy samen waren, heeft broeder Alois, prior van Taizé, aangekondigd dat de 34e Europese jongerenontmoeting plaats zal vinden van 28 december 2011 tot 1 januari 2012 in Berlijn.

De stad Berlijn, het Katholieke Bisdom Berlijn en de Protestantse Kerk in deze regio en de Raad van alle Kerken in Berlijn, hebben in een gezamenlijk bericht hun blijdschap uitgesproken de volgende etappe in de pelgrimage van vertrouwen van Taizé te verwelkomen. Voor de eerste keer in Belijn.

De organisatie is toevertrouwd aan de Duitse rooms-katholieke bisschoppen en de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD), in samenwerking met de broeders van Taizé. De organisatoren rekenen op 40.000 jongeren.

info

+33 (385) 50 30 30
media@taize.fr
www.taize.fr

locatie
plaatsBerlijn (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl