Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 september 2004    Evangelie van 2004-09-17
 titelPeregrinos Oude Abdij Drongen
beschrijvingOude Abdij Drongen organiseert van 17 t/m 19 september een ontmoetings- en bezinningsweekend voor studenten en jonge werkenden.

Het thema is Thema: Liefde is de kracht die alles draagt

Je bent een jonge mens die ten volle in deze wereld leeft. Tegelijk vermoed je iets van God, ben je ergens door Hem geraakt. Als een pelgrim -peregrino- wil je verder met Hem op weg gaan, samen met anderen.

Deze weekends proberen je daarbij te helpen. Vanuit de bijbel en het leven van Ignatius van Loyola -die zichzelf een pelgrim noemde- wordt een aanzet gegeven om Gods aanwezigheid in je eigen leven te leren herkennen, in de dagelijkse gebeurtenissen en ontmoetingen.

Verspreid over twee jaar worden er vier weekends ingericht die inhoudelijk een geheel vormen, maar je kan ook gewoon deelnemen aan één weekend. Tijdens elk weekend is er tijd voor bezinning, ontmoeting, ontspanning, gebed, persoonlijke tijd en gesprek.

Het weekend begint vrijdagavond om 19u met het avondmaal en eindigt zondag om 14u na het middagmaal.

Begeleiding: Tine De Leeuw en Renate Cauwels
Kosten: 35 euro voor een weekend
Plaats: Oude Abdij van Drongen

info09/2265226 of abdij.drongen@skynet.be
organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij Drongen
plaatsDrongen (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl