Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 31 december 2010    Evangelie van 2010-12-31
 titelOudejaarsavond voor alleenstaanden
beschrijving

De feestdagen zijn voor alleenstaanden meestal geen dagen waar ze naar uitkijken. Zeker als zij die alleen moeten doorbrengen. We willen met onze alleenstaandenvereniging +23 vzw hier aan tegemoet komen.

We starten met een aperitiefje, gevolgd door een gezellige maaltijd en we sluiten af met een gezellig samenzijn met muziek. Om 00.00u heffen we uiteraard een glaasje op het nieuwe jaar. Er is mogelijkheid om te blijven overnachten. Zelfs nog een ontbijt voor je weer huiswaarts keert. We houden de prijs democratisch (25 euro) om werklozen en financieel zwakkeren ook de kans te geven om het jaar in stijl af te sluiten.

Alleenstaanden tot 50 jaar kunnen zich inschrijven bij Jozef Bouwens.

info

Jozef Bouwens
0477/57.03.80
014/55.25.17
bouwens.jozef@scarlet.be
www.plus23.be

locatie
plaatsTurnhout (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl