Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 3 februari 2011    Evangelie van 2011-02-03
(Heilige Blasius)
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAls liefde toeslaat - Huiselijk geweld
beschrijving

Avondlezing 'Als liefde toeslaat. Huiselijk geweld in scheidingssituaties'

Een scheiding of relatiebreuk gaat nogal eens gepaard met uitingen van agressie, vaak langs beide kanten. Dit is ook niet vreemd, gezien de druk waaronder mensen in die situatie staan. Toch is het van belang om die agressie te kunnen plaatsen en hanteren. Maar hoe? Annemie Dillen - voorzitter van de Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal en docent Pastoraaltheologie aan de K.U.Leuven - reikt openingen aan.

Deze lezing vindt plaats op donderdag 3 februari 2011 van 20.00 u. tot 22.00 u. in de Sint-Bavohumaniora (A. De Schrijverzaal) Reep 4, 9000 Gent.

Inkom: € 5 (studenten € 4)

info

CCV bisdom Gent (gezinspastoraal)
09 / 235 78 63 (niet op woensdag)
han.koole@ccv.be

locatieSint-Bavohumaniora (A. De Schrijverzaal) Reep 4
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl