Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervrijdag 14 januari 2011    Evangelie van 2011-01-14
 titelVerwerkingsproces na scheiding/relatiebreuk
beschrijving

Een relatie die stuk loopt veroorzaakt altijd ontreddering, pijn en verdriet. Misschien heb je de scheiding voelen aankomen of misschien was het een donderslag bij heldere hemel. Maar wat de oorzaak van de scheiding ook is of hoe jij je nu voelt, je moet verder met je leven en je moet opnieuw op zoek naar een haalbare en zinvolle invulling voor je leven. Annemie Heffinck kan ons hierbij helpen vanuit haar ervaring als bemiddelaar in echtscheiding en familiezaken.

Na de voordracht zal ook een overzicht gegeven worden van de verwerkingsgroepen die in de loop van het werkjaar zullen opstarten vanuit de diocesane dienst. Ook de begeleiders van deze groepen zullen aanwezig zijn. Wie dit wenst kan ook dezelfde avond inschrijven voor deelname aan een verwerkingsgroep.

De vormingsavond – een samenwerkingsverband met O.V.E. – vindt plaats op vrijdag 14 januari 2011 in het TPC (blok D, boskant), Groenenborgerlaan 149 in 2020 Antwerpen.

Bijdrage: € 7, ter plaatse te betalen.
Inschrijven kan tot 10 januari 2011.

info

Raf Verbeeck
03 / 287 35 77
raf.verbeeck@ccv.be

locatieTPC (blok D, boskant), Groenenborgerlaan 149
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl