Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 20 t/m zondag 23 mei 2004    Evangelie van 2004-05-20
 titelFocolare voorjaarsbijeenkomst
beschrijving“Naar een cultuur van gemeenschap” Dat is het thema van de meerdaagse voorjaarsbijeenkomsten van de Focolarebeweging die op 20 tot en met 23 mei en op 29 tot en met 31 mei in Baak bij Zutphen gehouden zullen worden.

We leven in een wereld waarin het steeds gemakkelijker is om voorheen onoverbrugbare afstanden af te leggen. Maar desondanks komen we maar niet dichter tot elkaar. Toch bestaan er tal van ervaringen en initiatieven die niet zo op de voorgrond treden, maar wel laten zien dat er een weg naar gemeenschap is. Het zijn aansprekende ervaringen van mensen die leven naar de oproep van Christus om elkaar lief te hebben als kinderen van één Vader.

De jaarlijks terugkerende bijeenkomsten van de Focolarebeweging, Mariapoli, stad van Maria, staan dit jaar in het teken van deze ervaringen, die gemeenschap scheppen. Naar een cultuur van gemeenschap, is dan ook het thema van de ontmoetingen.

Momenten van verdieping en concrete getuigenissen uit het leven worden afgewisseld met momenten van uitwisseling, gebed en ontspanning. Voor kinderen en tieners van verschillende leeftijdgroepen zijn er aparte programma's en er is een crèche voor de allerkleinsten.

De aankomst voor de eerste Mariapoli is vanaf woensdagavond 19 mei. Het programma start op 20 mei (Hemelvaart) ‘s ochtends en eindigt op zondagmiddag 23 mei.

Voor de tweede Mariapoli is de aankomst vanaf vrijdagavond 28 mei. Het programma start op 29 mei 's ochtends en eindigt op maandagmiddag 31 mei (2e Pinksterdag).

Het adres is Mariapolicentrum, Wichmondseweg 19, 7223 LH, BAAK. De kosten bedragen € 20,- per dag inclusief logies. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het € 10,-.

Aanmelding per email aan aanmelding.mp@focolare.nl

Onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en aantal personen en kinderen met leeftijd alsmede datum en tijdstip van aankomst en vertrek.

info(020) 4160334 of (040) 2511558
info@focolare.nl
www.focolare.nl
organisatieFocolarebeweging
locatieMariapolicentrum, Wichmondseweg 19
plaatsBaak (Gelderland)
postcode72
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl