Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf zaterdag 22 januari 2011    Evangelie van 2011-01-22
(Sint Vincentius)
 titelRelatiecursus ‘Omdat geluk wederkerig is’
beschrijving

In het begin is er de verliefdheid... je begint aan een relatie. Je voelt aan dat je geluk ligt in elkaar gelukkig maken. Stilaan dringt ook de eigen achtergrond en geschiedenis door, het verschil in karakter en aanpak, de eigen gevoeligheden. Je ziet elkaar nog altijd graag maar het is niet langer vanzelfsprekend. Je hebt veel geleerd, maar samen vooruitgaan vraagt ook om inzicht en vorming, tijd en ruimte voor je relatie. En misschien denk je wel eens: hoe slagen we er in dat onze liefde levendig blijft?

De relatiecursus is gespreid over drie dagen die één geheel vormen. De cursus in het voorjaar 2011 omvat de zaterdagen 22 januari, 26 februari en 26 maart 2011 en vindt plaats in het Ontmoetingscentrum Eenheid in Rotselaar.

Na de uiteenzetting van het thema, is er tijd voor het koppel om van gedachten te wisselen over het onderwerp, via vragen eigen vaardigheden te toetsen en tips voor veranderingen uit te proberen. Er worden ook thuisopdrachten meegegeven.

info

Mark & Françoise Cortens
058 / 51 74 21 (na 19.00 u.)
relatiecursusnf@gmail.com
www.focolare.be

www.gezinspastoraal.be/328/partnerrelatie-en-gezinsleven/partnerrelatie/initiatieven-rond-partnerrelaties#relatiecursus

organisatieFocolarebeweging
locatieOntmoetingscentrum Eenheid, Aarschotsesteenweg 381
plaatsRotselaar (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl