Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
(Sint-Janscentrum)

Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum

Website E-mail

Papenhulst 4
5211 LC ‘s-Hertogenbosch

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 15 t/m vrijdag 17 december 2010    Evangelie van 2010-12-15
begintijd17:30 uur
eindtijd18:30 uur
 titelMeeleefdagen Sint-Janscentrum
beschrijving

Vlak voor Kerstmis, van woensdag 15 tot vrijdag 17 december 2010, heet het Sint-Janscentrum, het seminarie van Bisdom 's-Hertogenbosch geïnteresseerden van harte welkom voor 'meeleefdagen'.

Uitnodiging
De adventstijd, waarin we toeleven naar de geboorte van de Verlosser, is ook een mooie gelegenheid om na te denken over ons eigen leven en over onze toekomst.

Ieder die zich wil bezinnen over zijn toekomst en daarbij eventueel het priesterschap niet uitsluit willen we van harte uitnodigen om nader kennis te maken met onze seminariegemeenschap. Op 15-17 december a.s., tijdens de laatste collegeweek van dit kalenderjaar, houden we meeleefdagen.

Woensdagavond om 17.30 u. houden we gezamenlijk aanbidding met aansluitend de vespers. Voor het avondmaal ontvangt de bisschop ons met de hele seminariegemeenschap op het bisschopshuis. Op donderdag en vrijdag kun je deelnemen aan het seminarieprogramma (eucharistieviering, getijdengebed, colleges, maaltijden, sport) om zo een concrete indruk te krijgen van de gang van zaken in een priesteropleiding. Vrijdagavond sluiten we af met de vespers om 18.00 u.

Geef een seintje als je komt meeleven (graag vóór 13 december a.s.: info@sint-janscentrum.nl )? Je hoeft niets bijzonders mee te brengen.

info

info@sint-janscentrum.nl
www.sint-janscentrum.nl

organisatieDiaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl