Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 25 november 2010    Evangelie van 2010-11-25
begintijd17:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelGebedswake voor het leven
beschrijving

Paus roept op tot gebedswake voor het ongeboren leven

En wij bidden van harte mee... Op donderdag 25 november van 17:00 tot 18:00 uur zal in de kapel van onze studio een gebedswake worden gehouden ter bescherming van het ongeboren leven. Deze wake wordt rechtstreeks uitgezonden en zal bestaan uit aanbidding van het Heilig Sacrament, het bidden van een rozenhoedje en het kerkelijk avondgebed, de vespers. Radio Maria ondersteunt hiermee daadwerkelijk en van harte de oproep van onze paus Benedictus XVI. 

De Heilige Vader wil op 27 november een gebedswake houden in de Sint Pieter. Dit kondigde hij vorige week zondag al aan op het Sint-Pietersplein. De paus herinnerde ons eraan dat de adventstijd een uitgelezen tijd is om de bescherming van ieder menselijk leven op te eisen. De gebedswake van de paus zal ook door Radio Maria worden uitgezonden tijdens de 2 Days with Radio Maria op zaterdag 27 november om 17:00 uur. 

Wij willen u, luisteraar, uitnodigen om ook aan deze bijzondere gebedswake deel te nemen. Iedereen die in de gelegenheid is om hiervoor naar de studio te komen, is van harte welkom. De studio van Radio Maria is te vinden aan de Waalstraat 2, 5215 CK in ’s-Hertogenbosch. Er is voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen Rivierenplein. Vanaf het station neemt u bus 61, richting Aawijk, halte Rivierenplein.

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatieStudio Radio Maria, Waalstraat 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl